Vacatures Sushi Supply Weesp

Sushi Supply bezorgers auto/ electrische fiets

Wij zijn we op zoek naar bezorgers die onze sushi kunnen rondbrengen in de auto. Ons sushi-restaurant is gevestigd in Weesp. Bij Sushi Supply leer je hoe je met verschillende soorten verse producten moet omgaan, die wij met passie tot mooie sushi-rollen worden verwerken. Zo ontdek je met leuke collega’s wat de sushi wereld allemaal te bieden heeft.

Wat doen Sushi Supply bezorgers?
Je zorgt ervoor dat onze bestellingen op de juiste manier van A naar B worden gebracht. Bezorgers zijn verantwoordelijk voor het feit dat de bestelling compleet is inclusief alle toebehoren. Samen met je collega’s plan je in welke route er gereden gaat worden. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je in de dalmomenten je collega’s meehelpt met het klaarzetten van de orders, het voorbereiden van wasabi, gember en het bedienen van de afwasmachine. Je sluit samen af met je collega’s dus je helpt hem of haar ook mee met het schoon achterlaten van de winkel of het restaurant.

Wie ben jij?
Je bent een aanpakker en je bent flexibel. Als je aan het werk bent, kan je ook andere taken verwachten, die niet met bezorgen te maken heeft. Je hebt goede wegenkennis van Weesp, Muiden, Nigtevecht en Amsterdam-Zuidoost. Je bent niet op je mondje gevallen en kunt goed met de klant communiceren over de bestelling. Stel dat er iets niet klopt dan ben je bereid het uiterste te doen om samen met jouw collega’s de klant te helpen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een salaris meer dan het minimumloon en een afwisselende job waarbij het de ene dag enorm druk kan zijn qua bezorgen en de andere dag meer hulp nodig is in de winkel. We zouden het leuk vinden als je niet alleen zelf solliciteert, maar ook nog een vriend of vriendin aandraagt. Wij zijn wij op zoek naar meerdere vervangers! We bieden goede verdiensten en hebben elke dag werk.

Interesse?
Wil je deze mooie kans niet missen? We ontvangen jouw motivatie en CV graag via de email naar: info@sushi-supply.nl